A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бузівський ліцей
Жашківської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Захід з психосоціальної підтримки у 3-му класі «Здоровим бути модно»

Здоровий спосіб життя сприяє формуванню в учнів системи правильних відносин до самого себе. Серед головних факторів здоров’я - рух, загартування, харчування, режим дня. Соціально-психологічної службою проведено захід з психосоціальної підтримки у 3-му класі «Здоровим бути модно». Таке заняття розвиває бажання щоденно піклуватися про своє життя, виховує прагнення зберегти своє здоров’я, зважаючи на його цінність і значимість для кожної людини.

13:45 04.03.2024

Заняття «Корисні та шкідливі звички»

Щоб підтримувати традиції здорового способу життя та поглибити знання учнів про корисні та шкідливі звички соціально-психологічною службою проведено заняття «Корисні та шкідливі звички» у 2 та 4Б класах. Інтелектуальна гра та вікторина дали можливість визначити обізнаність дітей з даної теми.

12:09 01.03.2024

Година спілкування з учнями 6 класу «Здоров’я – найцінніший скарб»

Істотно погіршують якість життя такі шкідливі звички як залежність від комп’ютера або смартфона, шкідливе харчування, звичка не висипатися, ігроманія. Година спілкування, проведена соціально-психологічною службою з учнями 6 класу «Здоров’я – найцінніший скарб», поглибила поняття про те, що для людини дуже важливе здоров'я, тому вже з дитинства потрібно формувати навички безпечної поведінки та виховувати турботливе ставлення до особистого здоров’я.

13:22 29.02.2024

Урок-діалог у 5 класі «Ні - шкідливим звичкам!»

Шкідливі звички - це шлях у безодню.А здоровий спосіб життя передбачає збереження людського здоров‘я. Соціально- психологічною службою проведено урок-діалог у 5 класі «Ні - шкідливим звичкам!» , на якому обговорено проблемне запитання «Шкідливі звички чи здоров‘я - вибір за вами».

12:38 29.02.2024

Інтерактивне заняття у 4А класі «Шкідливим звичкам немає місця серед нас»

Шкідливі звички є у кожної людини. Деякі з них відносно безпечні для здоров’я і життя, а інші – прямий шлях жити неповноцінно і не дуже довго. Інтерактивне заняття, проведене соціально- психологічною службою у 4А класі «Шкідливим звичкам немає місця серед нас», закріпило знання учнів про здоровий спосіб життя та свідоме ставлення до власного здоров‘я.

11:23 29.02.2024

Година спілкування "Права та обов'язки школярі вщодо збереження і зміцнення здоров'я"

У сучасному суспільстві почали загострюватись проблеми, які пов’язані з шкідливими звичками. На сучасному етапі розвитку вони стали дуже розповсюдженими серед підростаючого покоління. Година спілкування проведена практичним психологом та педагогом соціальним у 7 класі "Права та обов'язки школярі вщодо збереження і зміцнення здоров'я" застерегла учнів від шкідливих звичок, що є серйозною загрозою для здоров’я, негативно позначається на їхньому психічному і фізичному стані, стають перешкодою до успішного навчання, творчої активності і високої працездатності. Адже шкідливі звички можуть бути перешкодою для нормального життя людини.

14:12 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень