A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бузівський ліцей
Жашківської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Заняття з елементами тренінгу «В здоровому тілі - здоровий дух»

Заняття з елементами тренінгу «В здоровому тілі - здоровий дух», проведене соціально-психологічною службою у 4Б класі, було спрямоване на виховання у дітей бережливого ставлення до власного ментального та фізичного здоров’я.

12:46 23.04.2024

Заняття «Чому так важливо піклуватися про власне здоровʼя»

Турбота про власне здоров’я не має бути проблемою, турбота про власне здоров’я повинна бути стилем життя - така мета заняття «Чому так важливо піклуватися про власне здоровʼя», проведеного соціально-психологічною службою з учнями 9Б класу. Практичний психолог та педагог соціальний зробили акцент на тому, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

16:41 15.04.2024

Година психолога з учнями 3 класу «Щастя - творити добро»

Година психолога з учнями 3 класу «Щастя - творити добро». Діти формували розуміння моральних цінностей людського життя, навчалися відчувати красу людських взаємин, розвивали уміння відрізняти погане від доброго, виховували людяність, доброзичливе ставлення до оточуючих, виконували вправу «Кактус».

11:47 09.04.2024

Заняття з педагогами «Збереження та зміцнення психологічного здоров‘я педагога»

Коли у школярів канікули, педагоги вже готують нові ідеї для уроків. Соціально-психологічною службою проведено заняття з педагогами «Збереження та зміцнення психологічного здоров‘я педагога». Адже освітяни від перших днів війни надають поради як для дітей, так і для дорослих. Емоційне вигорання - нагальна проблема сучасності . Відчуття глибокого ментального виснаження, синдром постійної втоми виникає, коли професійні вимоги перевищують здатність людини впоратися з обумовленим ними стресом.

10:32 03.04.2024

Разом до перемоги!

Разом до Перемоги! Це не просто вислів, а рішучі дії багатьох українців та волонтерів.

15:02 26.03.2024

Арттерапевтичний тренінг «Психологічні ресурси особистості» з учнями 7 класу

Дуже важливим на сьогодні є уміння долати негативні переживання та використовувати власну енергію для продуктивної життєдіяльності. Арттерапевтичний тренінг «Психологічні ресурси особистості» з учнями 7 класу був спрямований на активізацію особистісних ресурсних станів, відновлення та регуляції власних психоемоційних станів.

10:49 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень