A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бузівський ліцей
Жашківської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Акція «Зігрій воїна теплом свого серця»

За підтримки батьківської громади нашого ліцею, ініціативи учнівського парламенту в закладі була проведена акція «Зігрій воїна теплом свого серця». Цей захід об'єднав учнів, батьків, учителів, всіх працівників ліцею у єдиній меті - нагадати захисникам України, що ми їм вдячні і любимо їх, адже вони – чиїсь батьки, брати, сестри. Ми – єдина родина, наша славна незалежна Україна!

15:02 18.12.2023

Акція "Допоможи птахам взимку"

Зима - важкий час для птахів. Тих запасів, що були зроблені восени, не вистачає. Людська участь у долі птахів просто життєво необхідна для них. Уже традиційно у зимові місяці ми організовуємо акцію "Допоможи птахам взимку". Мета даної акції - виховання дбайливого ставлення до природи, довкілля, а особливо до птахів - санітарів наших садів.

14:52 15.12.2023

Турнір юних правознавців

В рамках Всеукраїнського тижня права учителька правознавства Криштопа Інна Іванівна провела турнір юних правознавців з учнями 9А класу. Головним завданням цього заходу було показати важливість правової освіти та виховувати в учнів повагу до закону та прав людини.

09:19 14.12.2023

Зима очима дітей

Багато розваг приготувала зима дітлахам, ось і вирішили учні нашого закладу пофантазувати та намалювати зиму, котра малює мирні візерунки. Дитячі малюнки вийшли живі, яскраві, з хуртовиною, з відлигою та з лагідним сонцем.

09:16 14.12.2023

Дитячі малюнки

Багато розваг приготувала зима дітлахам, ось і вирішили учні нашого закладу пофантазувати та намалювати зиму, котра малює мирні візерунки. Дитячі малюнки вийшли живі, яскраві, з хуртовиною, з відлигою та з лагідним сонцем.

16:12 13.12.2023

Олімпіс -2023

Учні Бузівського ліцею взяли участь у Міжнародному дистанційному конкурсі "Олімпіс -2023, осіння сесія" і отримали дипломи переможців, грамоти та сертифікати учасників .

16:15 11.12.2023

Заняття "Шляхи протидії торгівлі людьми"

У ці дні тисячі людей об‘єднують свої зусилля заради однієї мети - привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства , жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми.

14:26 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень