A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бузівський ліцей
Жашківської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Година психолога "Світ рідкісних та цікавих професій"

Профорієнтаційній роботі в нашій школі приділяється значна увага. Важливо, щоб майбутні абітурієнти мали змогу отримати якомога повнішу інформацію щодо можливостей свого подальшого навчання. У ході проведення години психолога "Світ рідкісних та цікавих професій" десятикласники мали змогу більш детальніше познайомитися з типами професій «людина-людина», «людина-техніка», «людина-природа», «людина-художній образ», «людина-знакова система» та перевірити свої здібності за допомогою доступних методик.

14:38 13.02.2024

Тиждень зарубіжної літератури

З 29 січня до 2 лютого  в нашому ліцеї проводився Тиждень зарубіжної літератури «Ми – нація, яка читає, ми – непереможні!» під девізом: «Час читати і перемагати!».

11:18 13.02.2024

Пліч-о-пліч: І етап змагань з волейболу серед хлопців

У рамках проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом України в 2023/2024 навчальному році, у ліцеї відбувся І етап змагань серед хлопців з волейболу.

16:31 05.02.2024

Година психолога «Можу+хочу+треба»

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, - одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

15:25 05.02.2024

Обласний онлайн-фестиваль "Щедрівочка щедрувала"

Вітаємо учасників обласного відкритого  онлайн-фестивалю "Щедрівочка щедрувала" та їх наставників. Вивчайте й примножуйте народні традиції, бережіть національну культуру. Україна - це назавжди!

12:23 02.02.2024

Всеукраїнський конкурс історичних есе "Герої в боротьбі за Незалежність України

«Державний стандарт базової і повної середньої освіти» суспільно-гуманітарної освітньої галузі передбачає формування вже в основній школі вміння знаходити інформацію, аналізувати, інтерпретувати та оцінювати її, характеризувати явища і процеси суспільного життя, встановлювати зв'язок між подіями та явищами, формулювати, висловлювати та доводити власну думку, робити висновки. Все це вимагає застосування у навчанні дослідницьких методів. Саме такі методи роботи практикує учитель історії Криштопа І.І. Під її керівництвом учень 11 класу Андрій Стецюк взяв участь у Всеукраїнському конкурсі історичних есе "Герої в боротьбі за Незалежність України: дослідження національної ідентичності в суспільних трансформаціях початку ХХІ століття " імені Романа Ратушного. Нове суспільство — суспільство майбутнього — висуває нові вимоги до освіти. Завдання школи — надання можливості розвитку, саморозвитку особистості, сприяння пошуку власної індивідуальності, самореалізації.

12:16 02.02.2024

Перший етап змагань Всеукраїнської ліги "Пліч-о-пліч"

Перший етап змагань Всеукраїнської ліги "Пліч-о-пліч". Метою проєкту є залучення максимальної кількості учнів до  занять фізичної культури, формування у молоді мотивації до фізичної активності та заохочення до здорового способу життя.

15:39 01.02.2024

Символи захисту для наших воїнів ЗСУ

Дітям важливо, щоб обереги з енергетикою добра та бажання миру, листи вдячності, які отримають наші захисники, нагадували їм про те, що їх всі чекають, підтримують та вірять у Перемогу!

15:57 31.01.2024

Захід "Героїчна професія пожежника-рятувальника"

Професія пожежника відповідальна і складна. Щоб бути відважнним пожежником, потрібно володіти теоретичними і практичними знаннями, а головне - об'єднувати їх в процесі роботи. Це усвідомили учасники агітбригади "Іскра", з якими педагог-організатор провела цікавий та пізнавальний профорієнтаційний захід "Героїчна професія пожежника-рятувальника". До уваги школярів була підготовлена презентація про пожежну техніку, спецодяг. Діти повторили правила безпеки, провели тренування з використання технічних приладів, які використовуються при пожежі.

13:53 31.01.2024

Година психолога «Твори добро»

Година психолога «Твори добро» з учнями 2 класу. Діти навчалися критично ставитися до своїх вчинків та вчинків інших людей, аналізувати матеріал з різних джерел і самостійно робити правильні висновки, розвивали почуття доброти, чуйності, милосердя, гуманності, формували прагнення творити добро, бути милосердним, уникати злих вчинків, виконували вправу «Слідами добра».

14:43 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень