A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бузівський ліцей
Жашківської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті Героїв Крут

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Бій під Крутами – трагічна і водночас легендарна подія в історії нашої країни, яка нагадує про боротьбу за незалежність України. Історія, як відомо, повторюється – сьогодні ми продовжуємо тримати оборону від російської навали. З нагоди пам’ятної дати в бібліотеці було організовано інформаційно-книжкову виставку "Україною жили, за Україну полягли".

15:59 29.01.2024

Творчість наших вихованців

Цілком комфортно почуваються у нашому ліцеї внутрішньопереміщені діти. Вони влилися в колектив, навчаються, займаються спортом і творчо працюють. Ось такі роботи учнів Мусата Руслана, Беркулян Марини, Щукіна Кирила, Верещаги Олександра, виготовлені напередодні різдвяно-новорічних свят. 

13:58 23.01.2024

Міжнародному конкурсі мистецтв "New Year Art"

Вітаємо ученицю 5 класу Олійник Емелі та учительку мистецтва Гацанюк Софію Володимирівну, які взяли участь в Міжнародному конкурсі мистецтв "New Year Art" і добилися гарних результатів. Раді за вас, бажаємо досягнення нових висот!

14:29 21.01.2024

Учасники гуртка "Творча майстерня"

Учасники гуртка "Творча майстерня" виготовили дивовижні мережевні новорічні сніжинки та прикрасили ними приміщення ліцею до новорічних свят!

13:54 22.12.2023

Булінг серед нас. Правові наслідки булінгу

Cеред сучасної учнівської молоді останнім часом надзвичайно загострилася проблема насильства.З метою забезпечення прав, свобод та інтересів здобувачів освіти, їх здатності протистояти булінгу, у 6 класі проведено бесіду-тренінг "Булінг серед нас". Учні вчилися будувати конструктивний діалог та створювали мирну стратегію поведінки в конфлікті.

15:44 21.12.2023

Тиждень трудового навчання

Триває Тиждень трудового навчання. Цікавим був урок для учнів 9Б класу «Вироби в українському національному стилі». Етнічний стиль набув сьогодні неабиякої популярності. Сама назва стилю походить від грецького слова «етнос» – «народ». У кожного народу є свої правила й особливості в манері одягатися, прикрашати себе і своє житло. Майстри народного декоративно - ужиткового мистецтва працюють з різноманітними матеріалами, це дає змогу виготовляти багато речей. Дерево і глина, камінь і кістка, шкіра і хутро, солома й лоза, папір і фарби – усі ці матеріали використовують в різних предметах побуту. Діти, переглянувши слайд-презентацію та наочності, отримали необхідні знання, адже твори ужиткового мистецтва відображають художні традиції нації, світорозуміння, світосприйняття і художній досвід народу, зберігають історичну пам’ять.

14:59 20.12.2023

Виставка дитячих виробів

Трудове навчання – це предмет, де діти навчаються виготовляти оригінальні, красиві та корисні речі. Практика показує, що з недорогих чи навіть безкоштовних матеріалів можна створити чудовий виріб. Прикладом цього є чудовий будиночок, собівартість якого склала всього 22 грн. Деяким речам можна надати друге життя: виготовлення гольнички, ляльки мотанки тощо.

15:07 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень